Ve dnech 29.3. až 1.4, máme zavřeno. Přejeme veselé Velikonoce 🐰
Zákaznická podpora:+420 734 208 288e-shop@worknow.cz
Měna
CZK

Čím potěšit pod stromečkem?

Vánoce už klepou na dveře a vy už si zase lámete hlavu, čím obdarovat svého skvělého muže, svou báječnou ženu, tchána, tchýni, dědečka, babičku? Ponožek a papučí jste v minulých letech rozdali mraky, drogerie a parfémů již máte v koupelně tolik, že je není kam dávat a tak dále. Zkrátka cítíte, že tentokrát by to chtělo něco opravdu originálního. Co darovat něco, co ten druhý nečeká, ale určitě jej potěší?

Tipy pro ženy (aneb dárek pro muže)

Drahé dámy, vsadíme boty, že dárkem v podobě aku nářadí svého šikovného manžela, tatínka či dědečka úplně odzbrojíte. Tajně mu projděte dílnu, určitě mu ještě nějaké nářadí chybět bude. Mezi nejoblíbenější a nejčastěji používané patří AKU brusky, vrtačky, pily, šroubováky... Balíček můžete doplnit o ochranné pomůcky, například o rukavice či brýle.

Pokud si na nářadí netroufáte, zkuste pracovní módu. Muži určitě ocení, že na ně myslíte, aby při práci neprochladli a bylo jim pohodlně. V prvé řadě stojí za zmínku základ šatníku v podobě funkčního prádla, které vaši drazí využijí nejen při práci, ale také při procházkách zimní přírodou či na lyžích. Zkusit můžete příjemnou vestu, která jim bude určitě slušet, červenou softshellovou bundu, ve které je v žádném případě nepřehlédnete nebo zimní bundu na hory i do města.

Jako vejce vejci? :-) Velkým i malým pracantům budou slušet prodyšné a pot odvádějící mikiny Breeffidry, ve kterých budou vypadat jako dvojčata. V naší nabídce pro děti i pro dospělé. Vybírat můžete v tmavě modré, ve světle modré, červené a zelené barvě.

   

A jak vybavit začínajícího kutila? Rády byste svému drahému pořídili jeho první základní výbavu s nářadím, ale nevíte, jak na to? S naším výběrem určitě neuděláte chybu. Základem je pořádný kufřík, do kterého se nářadí pěkně uloží. Potom jej již stačí naplnit základním sortimentem ručního nářadí od kleští, přes šroubováky, kladiva, sad klíčů, inbusů a dalších drobností, jako jsou třeba metry se jménem, ochranné rukavice nebo odlamovací nože.

 

 

Tipy pro muže (na dárek pro ženu)

Pánové, chtěli byste své milované polovičky, maminky, babičky či tchýně potěšit, ale do přeplněného nákupního centra se vám opravdu nechce a na další parfém z e-shopu, který může být šlápnutím vedle, si netroufáte? Nakupte tam, kde to znáte, v e-shopu pro šikovné chlapy :-)

Jsou ženy ve vaší rodině sportovní typy? Nebo mají přinejmenším rády pohodlné oblečení na procházky? V tom případě určitě ocení příjemnou a teplou mikinu, která zároveň i moc dobře vypadá. Výborným dárkem bude i softshellová bunda v různých barevných provedeních.

Je vaše žena či přítelkyně zručná? Pak se nebojte a darujte jí vlastní nářadí v dámském provedení.

Pokud nářadí pro ni nebude to pravé, ale kreativní rozhodně je, zkuste designové tavné pistole s tavným lepením nebo designové spreje, se kterými například i obyčejný plastový květináč získá ten správný šmrnc.  

 

Až už se rozhodnete pro jakýkoliv dárek, přejeme vám, ať z něj má obdarovaný radost a ať si ty letošní svátky užijete společně s rodinou v klidu a v pohodě tak, jak to má být.

S přáním krásných vánočních svátků ze srdce Váš Worknow Tým