Zákaznická podpora:+420 734 208 288e-shop@worknow.cz
Měna
CZK

FESTA AKU nářadí

Konečně jsme se dočkali! Osvědčený výrobce ručního nářadí značky FESTA rozšířil svoji nabídku o sortiment profesionálního elektrického AKU nářadí. A je to nabídka, která se jistojistě zalíbí.

14 nejběžnějšího AKU nářadí + 2 typy baterií a 2 typy nabíječek s různými variantami balení. Takže je z čeho vybírat a jak je u FESTY zvykem, vždy dostaneme výborný poměr mezi cenou a kvalitou.

Mezi novinkami FESTA AKU nářadí nechybí nejen klasické, ale i bezuhlíkové příklepové vrtačky, SDS+ vrtací kladivo, rázový ¼“ utahovák, úhlová i excentrická bruska anebo multifunkční bruska s rychloupínáním. Jako třešničky na dortu pak nabídku doplňují LED reflektor nebo sponkovačka.

 

V přístrojích FESTA AKU jsou použity nejnovější technologie, ve vybraných přístrojích moderní silné BRUSHLESS motory, LI-Ion akumulátory s dvojí úrovní kapacity a systém SHARE 20V, který umožňuje použít jednu baterii a nabíječku pro všechny označené přístroje. 

Spolu s produkty výrobce otevírá i servisní středisko, u kterého přislíbil velmi rychlé reakční doby pro případné servisní úkony.

Už víte, od koho bude vaše další AKU nářadí? My ano :-) bude to FESTA professional x tools