Ve dnech 29.3. až 1.4, máme zavřeno. Přejeme veselé Velikonoce 🐰
Zákaznická podpora:+420 734 208 288e-shop@worknow.cz
Měna
CZK

Jak očistit fasádu domu svépomocí

čistíme fasády blog

Pokud hledáte způsob, jak svépomocí snadno a rychle vyčistit fasádu svého domu nebo budovy, produkt BULDOK čistá fasáda je skvělou volbou. Tento výkonný čisticí roztok je speciálně navržen tak, aby odstranil nečistoty, špínu a další nánosy z vnějších povrchů a zanechal vaši fasádu svěží a novou. V tomto článku vám poskytneme průvodce čištěním fasády pomocí přípravku BULDOK čistá fasáda krok za krokem.

Krok 1: Shromážděte si zásoby

Než začnete, ujistěte se, že máte všechny potřebné věci potřebné pro hladký a efektivní proces čištění svého domu. Budete potřebovat kbelík se štětcem nebo nízkotlaký postřikovač s rozprašovací tryskou a samozřejmě přípravek BULDOK čistá fasáda. Doporučujeme také použít ochranné rukavice a ochranné brýle, abyste zabránili kontaktu roztoku s pokožkou i očima.

Krok 2: Příprava roztoku

A jdeme na to. Je čas připravit si roztok přípravku BULDOK čistá fasáda. Produkt se neředí. Postupujte podle pokynů na štítku, abyste určili vhodné množství roztoku. Nyní trochu matematiky. Kolik litrů potřebujete, když 1 litr roztoku se použije na 5-10 metrů čtverečních plochy? :-) Potřebné množství roztoku důkladně promíchejte, dokud se dobře nespojí.

Krok 3: Příprava povrchu a podmínek aplikace

Před aplikací se ujistěte, že povrch pro ošetření je suchý. Taktéž nesmí být namrzlý ani ojíněný. Aplikaci si naplánujte za suchého počasí. Žádný extrém není ideální. Nepoužívejte před deštěm, čisticí účinnost se snižuje. Také nepoužívejte při vysokých teplotách, zvláště v létě na sluncem exponovaných místech.

Krok 3: Navlhčete čističem povrch

Pomocí štětce nebo postřikovače s rozprašovací tryskou navlhčete povrch fasády. Ujistěte se, že je celý povrch důkladně navlhčen, protože to pomůže roztoku proniknout hluboko do veškeré špíny nebo nečistot, které se na povrchu nahromadily.

Krok 6: Opláchněte povrch

Následné opláchnutí není obvykle nutné. V případě deště a povětrnostních vlivů dojde k spláchnutí přípravkem uvolněných nečistot a porostů. Při renovačních pracích opláchněte povrch po 24 hodinách zahradní hadicí nebo vysokotlakým čističem (max. 50 barů) tam, kde nehrozí poškození zateplení zvýšeným tlakem. Použijete-li přípravek na zateplený systém, vyčkejte, až se nečistoty působením povětrností uvolní nebo mechanicky očistěte pomocí jemného kartáče.

Krok 7: Užijte si čistou fasádu!

Po dokončení opláchnutí povrchu ustupte a obdivujte svou ruční práci. Měli byste si všimnout výrazného zlepšení vzhledu vaší fasády, která bude mít jasnější a čistší vzhled.

Čištění fasády pomocí přípravku BULDOK čistá fasáda je jednoduchý a účinný proces, který pomůže oživit vzhled vašeho domu nebo budovy. Dodržením těchto jednoduchých kroků s minimálním úsilím a maximálním výsledkem dosáhnete zářivého a čistého vzhledu, který vydrží po několik měsíců.

Pokud chcete dlouhodobě ochránit fasádu svého domu před poškozením, je produkt Odolná fasáda vynikající volbou. Toto výkonné řešení je navrženo tak, aby poskytovalo dlouhotrvající bariéru proti povětrnostním vlivům a chránilo vaši fasádu před blednutím a dalšími formami poškození. Tento konečný hydrofobizující nátěr na všechny typy fasádních omítek opatří vaši fasádu tzv. samočistícím efektem, který prodlužuje životnost a čistotu fasády.