Zákaznická podpora:+420 734 208 288e-shop@worknow.cz
Měna
CZK

Jak zatlouci hřebík krok po kroku

jak zatlouci hřebík

Může se to zdát jako snadný úkol, ale udeřit hřebík správně na hlavičku je zručnost, kterou je potřeba řádně natrénovat. A jak vlastně na to?

Krok 1: Najděte hřebík a kladivo.

Může se to zdát samozřejmé, ale někdy je nejtěžší částí každého projektu právě nalezení potřebného nářadí. Pokud nemůžete najít kladivo, zkuste třeba použít botu. Dělám si legraci, botu nepoužívejte.

Krok 2: Umístěte hřebík na požadované místo.

Tento krok vyžaduje jemný dotek. Umístěte hřebík na povrch a prsty jej přidržte na místě. Pokud jsou vaše prsty příliš velké na to, aby hřebík udržely, použijte větší hřebík.

Krok 3: Uchopte kladivo oběma rukama.

Chtějte se ujistit, že kladivo pevně držíte. Teď není čas pustit kladivo a sledovat, kam letí. Věřte mi, vyzkoušel jsem to.

Krok 4: Zhluboka se nadechněte a rozmáchněte se.

Teď začíná ta pravá zábava! Nezapomeňte sledovat hřebík a ne palec. Je důležité soustředit se na daný úkol.

Krok 5: Netrefte se do hřebíku.

Tento krok je klíčový. Je důležité hřebík alespoň jednou minout. Pomůže vám to získat cit pro kladivo a hřebík. Nebojte se, minutí hřebíku je rituálem pro všechny začínající hřebíkáře.

Krok 6: Udeřte se do palce.

Gratulujeme, oficiálně jste se stali zatloukači hřebíků. Je důležité na chvíli ocenit tento úspěch. Pokud jste palec netrefili, nezoufejte, vždycky je tu možnost příště.

Krok 7: Konečně se trefte do hřebíku.

Tento krok je ze všech nejuspokojivější. S pevným uchopením kladiva a soustředěným pohledem můžete hřebík zasáhnout a sledovat, jak se zanořuje do povrchu. Chvíli se kochejte svým dílem a pak přejděte k dalšímu hřebíku.

Nezapomeňte, že cvik dělá mistra. Pokračujte v zatloukání hřebíků a brzy se z vás stane profesionál. A doufejme, že s trochou humoru a soustředěním to zvládnete bezpečně, aniž byste se (příliš často) uhodili do palce.