Zákaznická podpora:+420 734 208 288e-shop@worknow.cz
Měna
CZK

Milujeme podzim

podzim-detail

Říjen – čas probarveného listí, sbírání jablek, zkracování dnů a ubývání sluníčka. Pravda, zima ještě není za dveřmi, ale už je cítit ve vzduchu, hlavně po ránu a navečer. A je tedy zapotřebí se na ni nachystat. Nejen my sami, ale i dům, terasu a balkon, chatu nebo chalupu.

Důkladnou péči si zaslouží okapy. Odvádí vodu ze střech a slouží nám celý rok. Vyberte z okapů nánosy listí, případné nečistoty vymeťte smetáčkem. Nakonec pomocí proudu vody zjistěte, zda okapy nejsou na některých místech děravé. Díry a rezavějící místa vyplňte gumovým těsnicím prostředkem ve spreji Maston spray seal.

Na výběr máme z 5 barevných variant.

Totéž se týká i chat a chalup, které si zaslouží minimálně stejnou pozornost.

Zakryjte zahradní nábytek, dřevo na zimu, stavební materiál nebo bazén pomocí plachet s oky. Díky speciálně vytvarovaným otvorům se plachta dokonale upevní tak, aby pod ni nepršelo, nesněžilo a ani ji nemohl odfouknout vítr.

 Navíc od 31.10. do 13.11.2022 je máme pro vás v akci. Stačí zadat v košíku kód PLACHTY10 a sleva je vaše.

Aby Vám v zimě bylo pěkně teplo u krbu, je potřeba si nachystat dřevo již nyní. A kromě toho, každý správný chlap má mít přece pořádnou sekeru :-) Vyberte si z naší nabídky tu pravou, která Vám bude nejvíce vyhovovat.

K zakrytí květin, keřů a stromků a jejich ochraně před mrazem skvěle poslouží bílá netkaná textilie.

Podzim je úzce spjatý i se vzpomínkou na naše blízké, kteří tu již s námi nejsou. Oslavme dušičky, svátky mrtvých, a ozdobme místa jejich odpočinku krásnými věnci, kyticemi a LED svíčkami, které budou svítit po dlouhou dobu.

A teď už stačí se jen pořádně zachumlat do deky, lehnout si na pohovku, vzít si pěknou knížku a horký čaj s medem a těšit se na vánoce :-)